Szerviz, karbantartás

Szervíz, karbantartás

Szervizünk magasan képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel áll Ön és autója rendelkezésére. Karbantartási előírás szerinti végezzük a gépjárművek időszakos szervizelését, rövid határidővel és kedvező áron.

Ezt szolgálja a gyári technológiákhoz igazodó legkorszerűbb szervizberendezésekkel és célszerszámokkal felszerelt műhelyünk.

Szervizműhelyünkben 14 javítóálláson 9 db gépkocsi emelő berendezés segítségével végezzük a gépkocsik gyári technológia szerinti karbantartását, szervizelését és eseti javítását.

A gépkocsik gyors, határidőre történő javítását elősegíti a műhelyekhez szervesen kapcsolódó számítógépes nyilvántartással támogatott raktárbázis. A javításhoz szükséges alkatrészeket azonnal raktárkészletről vagy rendelés esetén, 24 órán belül tudjuk biztosítani!
 

A műhelyeinkben dolgozó munkatársak folyamatos, magas szintű belső oktatáson vesznek részt, ahol naprakész információkat és tudásanyagot szereznek. 

A Prémium Autóház Kft. vállalja minden típusú gépkocsi teljes körű garanciális, valamint garanciaidőn túli javítását, időszakos karbantartását. Műhelyeinkben gyári technológia és az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszer szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási és karbantartási munkák.
A munkák gyors szakszerű elvégzéséhez gyári célszerszámokkal rendelkezünk. A célszerszám készletünket az igényeknek és az új típusok megjelenésének függvényében folyamatosan karbantartjuk, bővítjük. 

Az ügyfeleink mobilitásának megőrzése érdekében csereautó és bérautó parkkal rendelkezünk, melyről bővebb információt az érintett oldalon talál.  

Bejelentkezés

Ügyfeleinknek lehetősége van előzetes időpont egyeztetésére - telefonon vagy e-mail segítségével -, melyet vevőszolgálati munkatársainknál tehetnek meg.

Bejelentkezés:

Horváth Tamás          Tel.: 06-37-544-451  Mobil: 06-70-387-2289

E-mail:                              horvath.tamas@premiumautohaz.hu

Víg Tamás                      Tel.: 06-37-544-452 Mobil: 06-70-617-7962

E-mail:                              vig.tamas@premiumautohaz.hu

Assistance szolgáltatás

A Hyundai Assistance – az év 365 napján napi 24 órában működő – diszpécserközpontja Magyarországról a 06-80-200-948-as ingyenes zöldszámon, külföldről a Hungary Directen keresztül szintén ingyenesen hívható +36-1-345-1768 telefonszámon érhető el. Az egész Európában elérhető szolgáltatás igénybevételének első alapfeltétele, hogy bármilyen, a meghibásodást, esetleg balesetet követő intézkedés előtt a diszpécserközponttal kell kapcsolatba lépni, mivel első lépésben a központ munkatársa hagyja jóvá a segítségnyújtás jogosságát. Szintén lényeges feltétel, hogy a tulajdonos az előírásoknak megfelelően, hivatalos Hyundai márkaszervizben végeztesse el a kötelező, időszakos karbantartási feladatokat.