5 év garancia

5 év kilométer korlátozás nélküli garancia A Hyundai által gyártott gépkocsik világszerte a megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi statisztikák élmezőnyéhez tartoznak.

5 év kilométer korlátozás nélküli garancia

A Hyundai által gyártott gépkocsik világszerte a megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi statisztikák élmezőnyéhez tartoznak.

A TRIPLE 5 néven Magyarországon 2010-ben bevezetett, és minden új modellre alkalmazott páratlan szolgáltatás-csomag összesen 5 év kilométer korlátozás nélküli és teljes körű garanciát, 5 év assistance szolgáltatást és 5 éven át évenként egyszeri díjmentes állapotfelmérést tartalmaz.

Az összesen öt évig tartó, kilométer korlátozás nélküli garancia érvényességének fenntartásához mindössze annyit kell tenni, hogy a gyári előírásoknak megfelelően rendszeresen megtörténjen a gépkocsi karbantartása. Javasoljuk, hogy az átvizsgálásokat, a kopó-fogyó alkatrészek (fékbetétek, szűrők, olaj, stb.) cseréjét mindig Hyundai márkaszervizben végezzék el.

A Hyundai gépkocsik kötelező átvizsgálási, karbantartási technológiája olyan műszerek és berendezések meglétét és használatát igényli, amelyek jellemzően csak hivatalos Hyundai márkaszervizben állnak rendelkezésre. Az előírt átvizsgálások bármelyikének a hivatalos Hyundai márkaszerviz hálózaton kívüli elvégeztetése az 5 év általános garancia elvesztésével járhat. Ezért a garancia érvényességének fenntartása érdekében a gépkocsi teljes élettartama alatt célszerű ragaszkodni a gyári háttérrel és az eredeti alkatrészekkel rendelkező kijelölt márkaszerviz hálózathoz, és a kötelező átvizsgálásokat, karbantartásokat, esetleges javításokat mindig hivatalos Hyundai márkaszervizben elvégeztetni. Csak így biztosított, hogy a beavatkozásokat mindig a legfrissebb gyári információk birtokában levő, eredeti alkatrészeket használó, a gyári előírásokat ismerő és betartó szakember végezze.

Így 5 éven keresztül élvezhető a Hyundai garanciális biztonsága. Amennyiben pedig az autó már a garanciális időszak alatt eladásra kerül, az 5 év garancia természetesen automatikusan átszáll az új tulajdonosra. Ezzel is jelentősen javul az autó értékállóságát a használtautó piacon.

Az 5 éves időtartamú teljes körű Hyundai garancia mellé 5 év assistance szolgáltatás is jár. A Hyundai Assistance általános szolgáltatási feltételekről és a garanciális időszakon túli gépkocsikhoz való megvásárlás lehetőségeiről ezen az oldalon talál hasznos információkat.

Az évenkénti díjmentes átvizsgálás a Hyundai nagyrabecsülésének kifejezése és a TRIPLE 5 szolgáltatási csomag része. Ennek alapján a Hyundai típusai évenként jogosultak egy díjmentes átvizsgálásra, ami egy hosszabb kirándulás, a családi nyaralás vagy a téli sítúra megkezdése előtt egy hivatalos Hyundai márkaszervizben vehető igénybe. Fontos tudnivaló, hogy a díjmentes átvizsgálás nem helyettesíti a gépkocsira vonatkozó garancia érvényességének feltételeként előírt, kötelezően elvégzendő karbantartásokat. 

Az átvizsgálás során a naprakész típusismerettel rendelkező munkatársaink szemrevételezéses ellenőrzéssel segítenek a gépkocsiját felkészíteni egy hosszabb útra, és tanácsokat adnak az utazáshoz szükséges, kötelező vagy hasznos tartozékok kiválasztásához.