Szolgáltatások

Autóbérlés

Szervíz karbantartás

Szervíz, karbantartás
Szervizünk magasan képzett szakemberekkel és professzionális eszközökkel áll Ön és autója rendelkezésére. Karbantartási előírás szerinti végezzük a gépjárművek időszakos szervizelését, rövid határidővel és kedvező áron.
Tovább

Műszaki- eredetiség vizsga

Műszaki vizsgáztatás
A használt gépjárművek és pótkocsik forgalomba helyezés előtti vizsgálata, illetőleg időszakos vizsgálata során az integrált vizsgálatot is elvégzik vizsgabiztosaink, ha a járművön korábban még nem végeztek előzetes eredetiségvizsgálatot, illetőleg integrált vizsgálatot.
Tovább

Alkatrész értékesítés beszerzés

Eredeti Hyundai alkatrészek és tartozékok
Válalljuk eredeti és használt Hyundai alkatrészek beszerzését.
Tovább

Karosszéria és fényező máhely

Karosszéria műhely
Javítóműhelyünkben a legmodernebb szerszámok, illetve gyári alkatrészek felhasználása mellett az eredeti állapot visszaállítása folyik. A karosszéria javítás kiterjed minden típusú személy- és kisteherautóra.
Tovább

Gépjármű Kárrendezési Központ

Gépjármű Kárrendezési Központ
Minden típusú autó helyszíni kárfelvétele és teljes körű biztosítói ügyintézése!Önnek nem kell semmi mást tennie, csak felvenni a kapcsolatot munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken és a további teendőket mi intézzük Ön helyett!
Tovább

Autómosó és kozmetika szolgáltatásaink

Autómosó és Kozmetika
Telephelyünkön kétállású autómosónkat is igénybe veheti, ahol a kézi felsőmosást, belső takarítást és motormosást egyaránt el tudjuk végezni.
Tovább

5 év garancia

 5 év kilométer korlátozás nélküli garancia
5 év kilométer korlátozás nélküli garancia A Hyundai által gyártott gépkocsik világszerte a megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi statisztikák élmezőnyéhez tartoznak.
Tovább

Hyundai assistance

Hyundai assistance
A gyártó által előírt minden egyes időszakos karbantartás hivatalos Hyundai márkaszervizben történt elvégeztetése esetén a Hyundai Assistance szolgáltatás érvényessége 13 hónappal, az első forgalomba helyezéstől számítottan maximum 5 éves időtartamig díjmentesen meghosszabbításra kerül.
Tovább

MyHyundai kártya

 MyHyundai
A MyHyundai szolgáltatás rendkívül egyedi és személyre szóló ajánlatokat, teljeskörű figyelmet, valamint egy sor olyan exkluzív lehetőséget kínál, amelyek túlzás nélkül, a szó szoros értelmében a család megbecsült tagjává, életünk hasznos és (akár pénzben is kifejezhető mértékben) értékes részévé teszi mind az újonnan vásárolt autót, mind pedig a Hyundai márkát.
Tovább