Pályázati Tájékoztató

Gyakornokok foglalkoztatása a Prémium Autóház Kft.-ben

 

A Prémium Autóház Kft. által benyújtott „Gyakornokok foglalkoztatása a Prémium Autóház Kft.-ben” című GINOP-5.2.4-16 2018 03292 "Gyakornoki program pályakezdők támogatására” ” jelű támogatási kérelmét az Irányító Hatóság vezetője  elbírálta és 7.990.000.- Ft összegű, 100% vissza nem térítendő támogatásra alkalmasnak minősítette.

A projekt keretében 2 fő pályakezdő munkavállaló részesül munkahelyi támogatásban. 

A gyakornoki program célja a közvetlen munkahelyteremtés, a szakképesítéssel rendelkező fiatalok korai munkahelyi tapasztalathoz segítése, foglalkoztathatóságuk növelése.
 
A GINOP 5.2.4 „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. pályázatkeretében azon mikró, kis-és középvállalkozások projektjei támogathatók amelyek szakképesítéssel rendelkező fiatalok alkalmazását vállalják.
 
A pályázat keretében a felvett gyakornok után bérre és járulékokra, az őket betanító munkahelyi mentor bérpótlékára, illetve eszközbeszerzésre igényelhető támogatás.
A gyakornokkal szemben támasztott követelmény, hogy regisztrált alanya legyen az Ifjúsági Garancia Rendszernek.
 
A vezetőség célja, hogy a Prémium Autóház Kft. fiatal, szakképzett munkavállalóit munkahelyi tapasztalatok megszerzéséhez segítse.