Hyundai 350

Ismertető

Új Hyundai H350 már  készletről nettó 5.466.000 + ÁFA-tól

A H350 különösen megbízható és gazdaságos munkaeszköz, amely új mércét állít a kényelem terén, modern formavilágot kínál, ráadásul a rugalmas platform révén különféle felépítményekkel elérhető, a zárt áruszállítótól a platós teherautón át az utasszállító buszig.

KÜLSŐ

A KIEMELKEDŐ, MODERN FORMATERVEZÉS MINTAPÉLDÁNYA

A könnyű haszonjárművek szegmensében új mércét állító H350 markáns külső formavilágával a Hyundai modellektől megszokott praktikumot és kifinomult stílust nyújtja.
 
BELSŐ

FEJLETT ERGONÓMIA ÉS VEZETŐKÖZPONTÚ GAZDASÁGOSSÁG

A vezetőcentrikus H350 hű maradt a Hyundai biztonságot, könnyed használhatóságot és egyszerűséget szorgalmazó, alapvető formai irányelveihez. A tágas utasfülke, a remek kilátás és a kiemelkedő, személyautós komfort az utasok kedvencévé teszi.
 
TELJESÍTMÉNY

KATEGÓRIAELSŐ TELJESÍTMÉNY, OPTIMÁLIS ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

A Hyundai 2.5 CRDi dízelmotorjával, hatfokozatú kézi sebességválttóval felszerelt, hátsókerék-hajtású H350 optimális vezethetőséget kínál, minden helyzetben takarékosabban és biztonságosabban üzemeltethető.
 
BIZTONSÁG

NAGY SZILÁRDSÁGÚ VÁZSZERKEZET, KIFINOMULT BIZTONSÁGI RENDSZEREK

A H350 élvonalbeli biztonsági rendszereit fejlett vezérlő elektronika, érzékelők és szabályzók szolglják ki, automatikusan felismerik a potenciális vészhelyzeteket, és segítik a vezetőt az ütközés elkerülésében.

Galéria