PÁRIZS 2018: Bemutatkozott a Hyundai i30 N Option tanulmány

A Hyundai Motor az idei Párizsi Autószalonra egy különleges tanulmányautóval bemutatta mindazokat a lehetőségeket, amelyek közül a közeljövőben az i30 N egyéniséget kereső vásárlói válogathatnak .

A jövőbeli lehetséges N tartozékok jövőképét bemutatva a tanulmányautó egy korai betekintést nyújt mindazokba a lehetőségekbe, amelyekkel a Hyundai sportmárkája továbbfejlődhet. Az új N Option csomag várhatóan közeljövőben bevezetésre is kerül, amellyel a vállalat célja, hogy a még több egyediséget kereső rajongók számára számos opciós felszerelést kínáljanak.  
 
 
„Az N portfóliónkkal felrázzuk a versengést, új teljesítményszintet és érzelmeket hozunk el a vásárlóinknak"  – mondta Thomas Schemera, a Hyundai Motor Group Nagyteljesítményű Járművek és Motorsport részlegének alelnöke. „Az N járműveink fejlesztését a motorsport alapozta meg és elhivatottságunknak az N a csúcspontja. „Az új N Line és ’N Option’ tanulmány bemutatja, megértettük a testreszabhatóság fontosságát és az N-t szélesebb közönség számára is elérhetővé tesszük.”
 
 
Az i30 N Option összesen 25 különböző csúcsminőségű külső és belső individualizációs lehetőséget vonultat vel. A külső elemek között van például egy hatalmas karbon hátsó szárny, amin az N emblémája is szerepel, egy légbeömlőkkel is ellátott karbon motorháztető, a látványos négy kipufogóvég, valamint a vörös karaktervonalakkal körbehatárolt N hűtőmaszk. A külső további stílusos és látványos elemei a kerekek, amelyek semi-slick versenygumijain 20 colos könnyűfém keréktárcsák találhatóak. Az i30 N Option külső fényezése egyedi matt, amit kifejezetten a tanulmányra terveztek.  
 
 
A belső térben fekete karbon betétek adnak a műszerfalnak egészen új hangulatot, miközben a légbeömlők, az ajtókilincsek körüli részt és a kormány alsó részét is kiváló minőségű Alcantarával borították be. Emellett a műszerfal felső részét és a könnyűszerkezetes kagylóüléseket is hosszanti vörös Alcantara betétekkel dobták fel. A sportos érzést sportpedálok, dinamikusságot sugárzó váltógomb és más apróbb utastéri kiegészítők teszik teljessé. 
 
 
Forrás: Dönci Hyundai Blogja

 

Vissza
PÁRIZS 2018: Bemutatkozott a Hyundai i30 N Option tanulmány
  • 8/10/18 napon
  • Általános hírek