Hamarosan bárki kipróbálhatja Nagy Dani Hyundai versenyautóját

A Hyundai hatvani márkakereskedésében átadták Nagy Dániel, a M1RA versenyzője részére azt az i30 N Fastback modellt, amellyel Dani nemcsak a hétköznapokon jár majd, de azt egy igazi versenypályán a jövőben bárki kipróbálhatja.

Bárki vezetheti mostantól Nagy Dániel versenyautóját - pontosabban annak utcai változatát. A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban, a Hyundai Hatvan támogatásának köszönhetően. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet Nagy mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig. 
 
 
 
A 2.0 literes T-GDI motorral felszerelt autó 275 lóerős teljesítménye megközelíti a pályán használt, 350 lóerős változatot. A 353 Nm maximális nyomaték és 6.1 másodperces gyorsulás adja meg a versenyélményt, amit mostantól bárki átélhet, aki részt vesz az „Ngedd meg magadnak az élményt!” programban. 
 
 
Képe Tibor, a Hyundai Hatvan tulajdonosa örömmel csatlakozott a túraautó-világkupát is megjárt, a jelenleg a TCR Európa-kupában versenyző Nagy Dániel támogatóihoz. “Régóta figyelem Dani pályafutását, kiváló versenyzőnek tartom, ezért egy pillanatig sem volt kérdés, hogy amiben csak lehet, támogatjuk őt. Reméljük, hogy a Hyundai i30 N Fastback két verseny között megkönnyíti a közlekedését, és ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a versenyhétvégéken minél sikeresebb legyen.”
 
 
 
Nagy Dániel az autó átvételekor bejelentette egy új, egyedülálló program indulását is. “A Duna Autóval tavaly megkezdett együttműködést idén a Hyundai Hatvannal folytatjuk, továbbra is maradva a márka képviseleténél. Nagyon boldog vagyok, hogy a Hyundai Hatvannak köszönhetően a Hyundai talán legvagányabb autóját használhatom a hétköznapokban, ami a Hyundai Motorsport Junior Programjának tagjaként különösen fontos nekem." 
 
 
Dani azt is elárulta, emellett egy egyedülálló projektbe is kezd a Hyundai Hatvannal. Az „Ngedd meg magadnak az élményt!” programban ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja a most átadásra került autót úgy, hogy a M1RA pilótája közben vezetéstechnikai tanácsokkal is ellátja, vagy ha szeretné, akkor Dani is viszi néhány kört az Euroringen. A program részletei hamarosan a www.elmenyvezetes.daninagy.com és a www.hyundai60.hu oldalakon megtalálhatóak lesznek.
 
 
Forrás: Dönci Hyundai Blogja  

 

Vissza