A Hyundai Santa Fe a legmegbízhatóbb hobbiterepjáró

A J.D. Power 2019-es Jármű-megbízhatósági Tanulmánya szerint a Hyundai Santa Fe modellje a kategóriájának legmegbízhatóbb terepjárója.  

Az évente elkészített Jármű-megbízhatósági Tanulmány idei eredményei szerint saját kategóriájában a Hyundai Santa Fe végzett a ranglista első helyén és ezzel megelőzte összes versenytársát a 2016-os modellévben. A Santa Fével a Hyundai tipikus receptje szerint merész formatervet, erőteljes motorokat és széles körű felszereltséget biztosít a vezető és utasai elégedettségének fokozása érdekében, miközben az autó funkcionális, variálható és kényelmes maradt. 
 
 
„A hosszú távú tulajdonosi elégedettség a Hyundai kulcsfontosságú értéke” – mondta Barry J. Ratzlaff, a Hyundai Motor America ügyfélelégedettségi alelnöke. „Olyan járműveket igyekszünk készíteni, amelyek minőséget, biztonságot, merész formákat és remek értéket nyújtanak. A J.D Power ezen díjával elismeri a fejlesztési, termelési és minőségellenőrzési csapataink erőfeszítéseit, valamint a kereskedőink munkáját, akik mind azon dolgoznak, hogy támogassák ügyfeleinket. A remek autók mellett a Hyundai kiváló vásárlási és tulajdonosi élményeket is biztosít.”  
 
Az idén már 30. alkalommal elvégzett felmérés a 2016-os modellévű járművek első tulajdonosai által az elmúlt 12 hónap során tapasztalt problémákat gyűjti össze. Az átlagos megbízhatóságot a száz járműre jutó problémák száma alapján határozzák meg, amely szerint az alacsonyabb pontszám jelent jobb minőséget. A felmérés nyolc fő járműkategória 177 különböző problémáját csoportosítja. 
 
 
Az amerikai Alabama állam Montgomery városában lévő Hyundai üzemben készülő Santa Fe modell tavaly esett át egy modellváltáson. Idén januárban a Santa Fe típusból 2 százalékkal több, 7 832 darab került eladásra, miközben összességében eddig még sosem adtak el januárban annyi Hyundai terepjárót, mint idén. A Hyundai amerikai kirendeltsége összesen több mint 21 ezer hobbiterepjárót és crossovert értékesített, amely a teljes értékesítési darabszám 51 százalékát tette ki.   
 
 
 
Forrás: Dönci Hyundai Blogja 

 

Vissza
A Hyundai Santa Fe a legmegbízhatóbb hobbiterepjáró
  • 16/3/19 napon
  • Általános hírek